trail running tira boto FOTOSboto PROGboto PRES IN borders-straight

Resum
Caps de setmana
Del 6 al 8 de maig 2016

3 dies / 2 nits

Guiat
Mínim: 6 persones

Inclou:
2 nits a l’allotjament escollit
2 sortides de trail running amb guia
2 activitats de descoberta de la natura per a acompanyants i famílies

No inclou:
Àpats
Transports

Preu: des de 99,50€

Escull l’allotjament

 

Una experiència única que uneix esport, natura i cultura

Un guia et portarà per corriols, senders i paisatges volcànics

Descobrirem els volcans de la Garrotxa mentre correm

Córrer pel Parc Natural de la Zona Volcànica: una sensació especial

 

Córrer està de moda. Actualment, les activitats relacionades amb el running i sobretot el trail running, s’han estès per tot el territori. És fàcil, només t’has de posar roba d’esport i unes bambes (o no) i sortir a la natura. El que proposem amb aquesta experiència, és unir activitat física i descoberta del territori, però no un territori qualsevol, sinó que es tracta de la zona volcànica més ben conservada de la península Ibèrica.

Es tracta d’una proposta de cap de setmana al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa amb el principal objectiu de sortir a córrer pels volcans del Parc, però la proposta també inclou activitats paral·leles per als acompanyants i/o les famílies dels corredors. Per als que vulguin córrer, hi haurà dues sortides: una el dissabte al matí (23,5 km) i l’altra el diumenge al matí (12,5 km). Les sortides les conduirà un guia del territori, expert en el Parc Natural i molt bon coneixedor del territori que portarà els participants als llocs més emblemàtics de la zona, però també els ensenyarà els racons i els corriols més amagats de la terra volcànica.

Per poder participar a les sortides de trail running, cal estar habituat a córrer per muntanya per terrenys de tot tipus. No hi haurà pujades ni baixades molt tècniques, però s’acumularan més de 800 m de desnivell positiu. El ritme s’adaptarà al global del grup tot i que hi haurà moments perquè tothom trobi el seu propi ritme. També es buscaran instants per gaudir del paisatge fent fotos o escoltant el silenci.

Per als acompanyants dels corredors hi ha previstes dues activitats de descoberta de l’entorn. La idea és que mentre el/la corredor/a està realitzant la sortida, la resta de la família participi en una activitat de caràcter vivencial relacionada amb la natura, la cultura i el paisatge de la zona. Aquestes activitats les realitzarà un Guia del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i es faran a la mateixa localització per on passaran els/les corredors/res.

reserva-online Symbols Info   Mapa Catalunya Hipso bo

 

Col·labora:

LOGO ARESTA 2014 petit