PORTADA trepitja garrotxa boto FOTOSboto ALLboto PROGboto PRES IN borders-straight

Resum
Tot l’any

8 dies / 7 nits / 6 etapes

Autoguiat

Mínim: 2 persones

Inclou:
7 nits d’allotjament
7 esmorzars
6 dinars de pícnic
6 sopars
Transport d’equipatges durant les etapes
Track i llibre de ruta

No inclou:
Dinar de l’últim dia
Transport des del lloc d’origen a l’inici del recorregut i des del final del recorregut al lloc d’origen
 

Paisatges captivadors per valls, cingleres i corriols

Terra aspra i de mala petja: això és l’Alta Garrotxa

Un espai d’interès natural, amb un ric patrimoni cultural

Caminant pels més bells racons de l’Alta Garrotxa

 

La Trepitja Garrotxa es tracta d’un itinerari circular de 112 km permanentment senyalitzat que permet conèixer tot el territori de l’Alta Garrotxa. Aquest itinerari està inclòs dins la xarxa de senders Itinerànnia que consta de 2.500 km de camins entre les comarques de la Garrotxa, l’Alt Empordà i el Ripollès. El recorregut de la Trepitja Garrotxa passa per camins i collades transitades des de temps immemorials, puja a cims de panoràmiques espectaculars, travessa pobles i veïnats que una vegada coneguts ja no es poden oblidar, permet conèixer esglésies i esglesioles, petites i estimades joies del romànic garrotxí, i ens ensenya paratges d’elevat interès natural pel que fa a la geologia, la flora i la fauna.

Al llarg de sis etapes, els camins antics ens portaran a descobrir un dels territoris més salvatges i deshabitats de totes les terres gironines. Dormir dalt d’una muntanya al Santuari de la Mare de Déu del Mont o en un refugi de muntanya a Talaixà, seran unes de les experiències inoblidables del viatge. Caminar hores sense sentir res més que els sons de la natura, ens tornarà al passat i arribar a pobles encantadors i acollidors enmig de boscos i cingleres, ens omplirà l’ànima de paisatges únics.

Una vegada a l’any, durant el mes d’octubre, s’hi realitza una cursa solidària amb tres modalitats: La Ultra trail de 112 km, La Trail de 63 km i La Cursa de 25 km. Aquest event, dóna un impuls social i econòmic a un territori on tota la gent que hi viu i/o l’estima hi col•labora, ja sigui en tasques logístiques o bé animant als participants a la prova.

mapa trepitja 2015

reserva-online Symbols Info   Mapa Catalunya Hipso bo