GUIES

Mike Lockwood

Imatge MikeAnglès de naixement, però garrotxí d’adopció, Mike treballa des de fa més de 20 anys com a guia de natura i de senderisme. Coneix els camins de la comarca i la seva flora i fauna com ningú,  i disfruta sobretot ensenyant-los als que vénen de fora amb ganes d’aprendre. Aus, papallones, flors, libèl·lules, … per a Mike tota la natura és digna d’estudi, ja que en aquest món està tot absolutament lligat.

Especialitat: flora i fauna
Guia a: Les orquídies de la Garrotxa

Pepi Compte

pepicompteS’introdueix al món de la fotografia indirectament a través del seu treball com a editora d’imatges. Realitza col·laboracions amb fotògrafs i imparteix des de fa més de deu anys cursos de fotografia, classes de retoc d’imatge i post-processat digital. Ha realitzat vàries exposicions de fotografia individuals i col·lectives i ha col·laborat en revistes digitals de fotografia. Membre de la Societat Catalana de Fotògrafs de Natura.

Especialitat: fotografia
Guia a: Fotografia de natura

Marc Homs

marchomsS’aficiona a la fotografia des de molt jove. Amb l’ aparició de la fotografia digital, la seva passió per la fotografia creix i s’orienta cap a la fotografia de natura i viatges. Ha realitzat viatges fotogràfics a l’Àfrica, Irlanda, França, Croàcia, entre d’altres. El seu treball reflecteix un gran respecte i passió per la natura. Membre de la Societat Catalana de Fotògrafs de Natura, col·labora amb diversos fotògrafs olotins i de fora de la comarca.

Especialitat: fotografia
Guia a: Fotografia de natura

Marta Puiguriguer

OLYMPUS DIGITAL CAMERAGeòloga de formació, treballa des de sempre com a comunicadora ambiental pels parcs naturals de Catalunya. Amb el lema de “cal passar per la vida esgarrapant i no levitant”, s’entusiasma davant d’un aflorament amb tots aquells que tenen ganes de gaudir dels processos lents de la natura, com són les roques, les muntanyes i els paisatges.

Especialitat: geologia
Guia a: Geologia

 

Andreu Salvat

andreu fotoBotànic professional i passional. Col·labora en projectes de recerca al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa des de fa vint anys. Enamorat del seu país i dels seus paisatges, és feliç pensant que ha nascut a una de les zones d’Europa amb major diversitat i contrastos de flora. Per ell cada nova sortida amb un grup de visitants és una oportunitat de transmetre aquesta passió. Manté la capacitat de sorpresa davant la natura, i gaudeix relacionant cada element amb el tot i viceversa.

Especialitat: flora
Guia a: Flora i vegetació

Raül Carmona

Foto_Rau¦êlFotògraf de natura, geòleg i educador ambiental. Combina tots els seus coneixements per explicar-los al camp d’una manera molt clara i didàctica. Els anys d’observació i de muntanya fan que les sortides al camp les centri en el que la Natura ens ofereix. També dóna classes de fotografia, programes d’edició digital, realitza xerrades i exposicions. Membre de la Societat Catalana de Fotògrafs de Natura.

Especialitat: fotografia
Guia a: Taller fotogràfic de macro de camp