trescalia logo solQUÈ ÉS TRESCÀLIA?

Trescàlia és una agència de viatges, especialitzada en productes de senderisme a la zona geogràfica que ens agrada anomenar “territori Itinerànnia”:  el Ripollès, la Garrotxa i l’Alt Empordà.

Organitzem paquets turístics combinant allotjament, restauració i activitats per tal d’oferir un servei personalitzat i adaptar-nos a les vostres necessitats.

 borders-straight

QUÈ OFERIM?

Senderisme, escapades i estades a la natura.

Portbou

Paisatges: naturals, culturals, ermites, camins… Observar un paisatge privilegiat a través de rutes de senderisme autoguiades o amb un guia expert de la zona. Una experiència única en un territori excepcional.

La natura en el seu estat més salvatge: flora, ocells, papallones, geologia, boscos. Diferents nivells de coneixement i descoberta: guiatges amb un naturalista expert.

Si ets un fotògraf de natura, i vols millorar la teva tècnica, les estades de fotografia és el que busques. Un fotògraf professional et durà a les millors localitzacions.

lina separacio

QUÈ VOLS FER?OLYMPUS DIGITAL CAMERA

T’agradaria conèixer les plantes autòctones de la zona?
Vols fer un bimbo…. d’ocells, de papallones, d’odonats?

Explica’ns què t’agradaria fer i nosaltres ho organitzem!

lina separacio

ETS UNA AGÈNCIA?

Com a agència receptiva estem especialitzats en preparar estades de senderisme per a grups.

Tenim un ampli coneixement del territori que va des del Pirineu Oriental fins a la Costa Brava, i oferim la màxima professionalitat i competència per seleccionar i organitzar la millor estada per als vostres clients, d’acord amb les seves necessitats.

lina separacio

QUI SOM TRESCÀLIA?

L’ànima de Trescàlia som en Jordi Artola i la Beth Cobo.

 Jordi Artola

jordiAutòcton de la Garrotxa, nascut a Olot. Biòleg d’estudis, naturalista per convicció. Una llarga experiència en guiatges de natura i coneixement del territori, el millor guia per confeccionar estades: sensacions a la natura.  El podeu trobar qualsevol dia en una cursa de muntanya, amb un salabret darrera una papallona o cercant algun insecte sota una pedra o una soca.   

jordi@trescalia.com

Beth Cobo

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAl·lòctona… però una enamorada de la Garrotxa. Trepitjar el territori fent de guia amb gent d’arreu del món és la seva passió: estades adaptades a les necessitats dels viatgers són la seva especialitat. L’entusiasme en tot allò que fa encomana la resta de l’equip.  És una naturalista 2.0 :  la podeu trobar amb una llibreta, un salabret i una càmera al camp, o en alguna xarxa social penjant fotos i comentaris del darrer bimbo.  

beth@trescalia.com