trescalia logo solQUÈ ÉS TRESCÀLIA?

Trescàlia és una agència de viatges, especialitzada en productes de senderisme a la zona geogràfica que ens agrada anomenar “territori Itinerànnia”:  el Ripollès, la Garrotxa i l’Alt Empordà.

Organitzem paquets turístics combinant allotjament, restauració i activitats per tal d’oferir un servei personalitzat i adaptar-nos a les vostres necessitats.

 borders-straight

QUÈ OFERIM?

Senderisme, escapades i estades a la natura.

Portbou

Paisatges: naturals, culturals, ermites, camins… Observar un paisatge privilegiat a través de rutes de senderisme autoguiades o amb un guia expert de la zona. Una experiència única en un territori excepcional.

La natura en el seu estat més salvatge: flora, ocells, papallones, geologia, boscos. Diferents nivells de coneixement i descoberta: guiatges amb un naturalista expert.

Si ets un fotògraf de natura, i vols millorar la teva tècnica, les estades de fotografia és el que busques. Un fotògraf professional et durà a les millors localitzacions.

lina separacio

QUÈ VOLS FER?OLYMPUS DIGITAL CAMERA

T’agradaria conèixer les plantes autòctones de la zona?
Vols fer un bimbo…. d’ocells, de papallones, d’odonats?

Explica’ns què t’agradaria fer i nosaltres ho organitzem!

lina separacio

ETS UNA AGÈNCIA?

Com a agència receptiva estem especialitzats en preparar estades de senderisme per a grups.

Tenim un ampli coneixement del territori que va des del Pirineu Oriental fins a la Costa Brava, i oferim la màxima professionalitat i competència per seleccionar i organitzar la millor estada per als vostres clients, d’acord amb les seves necessitats.

lina separacio

QUI SOM TRESCÀLIA?

Beth Cobo

FOTO ELISABETH COBOAl·lòctona… però una enamorada de la Garrotxa. Trepitjar el territori fent de guia amb gent d’arreu del món és la seva passió: estades adaptades a les necessitats dels viatgers són la seva especialitat. L’entusiasme en tot allò que fa encomana la resta de l’equip.  És una naturalista 2.0 :  la podeu trobar amb una llibreta, un salabret i una càmera al camp, o en alguna xarxa social penjant fotos i comentaris del darrer bimbo.  

beth@trescalia.com

Col·laboradors:

 Jordi Artola

jordiAutòcton de la Garrotxa, nascut a Olot. Biòleg d’estudis, naturalista per convicció. Una llarga experiència en guiatges de natura i coneixement del territori, el millor guia per confeccionar estades: sensacions a la natura.  El podeu trobar qualsevol dia en una cursa de muntanya, amb un salabret darrera una papallona o cercant algun insecte sota una pedra o una soca.