fotografia tira

boto FOTOSboto ALLboto PROG INboto PRES

borders-straight

Resum

Del 8 al 10 de maig de 2015
3 dies / 2 nits

Impartit per fotògrafs professionals
277,00 €/persona
(en habitació doble)
Preu acompanyant: 170,00€

Inclou:
2 nits a la casa rural La Rectoria de Sant Miquel de Pineda
(suplement de 56,00 € per habitació d’ús individual)

2 esmorzars
1 dinar
2 sopars

Curs de fotografia impartit per professionals de la fotografia

No inclou:
Dinar del darrer dia (opcional)
Desplaçaments per arribar als llocs de les activitats (cal vehicle propi)
Minim de participants al curs: 6

 Rierol

Libèl·lules

Daina

En un mateix cap de setmana:

aprendràs tècniques fotogràfiques de natura

descobriràs els millors racons i paisatges de la zona

t’allotjaràs i menjaràs en una casa rural
molt confortable i acollidora

Els acompanyants podran gaudir de les sortides de camp conjuntament amb el grup, però no participaran directament de les activitats específiques.

1r dia Arribada a La Rectoria de Sant Miquel de Pineda i instal·lació a l’allotjament.

Sopar i allotjament: La Rectoria de Sant Miquel de Pineda.

2n dia – Matí Després de l’esmorzar tradicional,ens reunirem amb els professors i amb la resta del assistents, per iniciar les activitats fotogràfiques del cap de setmana.
Començarem amb una sessió d’introducció a les diferents vessants de la fotografia de natura; fotografia de paisatge, aproximació, macro, fauna, aus, i les seves particularitats. Parlarem dels materials i de les tècniques específiques de cada especialitat. Seguidament aprofundirem en la teoria del control de l’exposició, profunditat de camp, velocitat, coneixement de la càmera i modes, composició, etc.
L’activitat principal del matí, serà una sortida per l’entorn proper que ens servirà per començar a posar en pràctica el que hem après en la sessió teòrica.

Tarda Visionat i anàlisi de les imatges del matí, comentaris sobre la composició i tècnica aplicades. Introducció al revelat digital amb Adobe Camera Raw o Lightroom; com optimitzar els arxius raw de càmera segons la fotografia i el resultat que volem.
Abans de sopar, sortida a una de les gorgues de la zona per practicar la fotografia de llarga exposició.


Sopar tertúlia a La Rectoria de Sant Miquel de Pineda
Allotjament: La Rectoria de Sant Miquel de Pineda

3r dia Matí – Sortida abans de l’alba i desplaçament a una localització específica. Cal estar al lloc abans de la sortida del sol. Treballarem les tècniques de fotografia de paisatge, ús de filtres degradats i polaritzadors, enquadrament i composició.
Tornada a l’allotjament per esmorzar.
Sortida de camp de macrofotografia i fotografia d’aproximació. Treballarem des de plantes fins a papallones, aprenent a controlar la profunditat de camp i bokeh, estabilització de la càmera, aproximació als insectes, i tècniques d’il·luminació.

Material necessari: càmera rèflex. També haureu d’anar equipats amb roba còmoda, d’abric per si fa fred i calçat apropiat

ELS GUIES/PROFESSORS

Pepi Compte 

pepicompteS’introdueix al món de la fotografia indirectament a través del seu treball com a editora d’imatges. Realitza col·laboracions amb fotògrafs i imparteix des de fa més de deu anys cursos de fotografia, classes de retoc d’imatge i post-processat digital. Ha realitzat vàries exposicions de fotografia individuals i col·lectives i ha col·laborat en revistes digitals de fotografia. Membre de la Societat Catalana de Fotògrafs de Natura.

Marc Homs

marchomsS’aficiona a la fotografia des de molt jove. Amb l’ aparició de la fotografia digital, la seva passió per la fotografia creix i s’orienta cap a la fotografia de natura i viatges. Ha realitzat viatges fotogràfics a l’Àfrica, Irlanda, França, Croàcia, entre d’altres. El seu treball reflecteix un gran respecte i passió per la natura. Membre de la Societat Catalana de Fotògrafs de Natura, col·labora amb diversos fotògrafs olotins i de fora de la comarca.

Com a equip, els dos realitzen periòdicament exposicions particulars i col·lectives. Col·laboren amb la revista Descobrir Catalunya impartint tallers fotogràfics temàtics. També imparteixen cursos propis de fotografia i retoc digital amb Fotoformació i en col·laboració amb diverses acadèmies. A més de la fotografia de natura, tenen un estudi fotogràfic on treballen la fotografia industrial i publicitària

reserva-online

Symbols Info

 

Mapa Catalunya Hipso bo

Blauet

Papallona zigena

Migradora dels cards