Experiència gastronòmica a la Garrotxa – Ecoturisme

larectoriasantmiquel2Ecoturisme, ajudar a l’economia local, producte km0, slowfood…. Però com podem treballar tots aquests conceptes en el territori? La resposta no és fàcil, però us explico la darrera experiència.

Primer: coneixement del territori. No pots recomanar allò que no coneixes. Així que trepitjar molt de territori, tastar els productes, viure la gastronomia de la zona…i sentir-te a casa allotjant-te arreu de la comarca.

Catalan_Charter Logo PartnersSegon: buscar sinèrgies. I què vol dir això? Tots tenim inquietuds, motivacions, dubtes. Un networking del territori: treball en equip, i sempre surten més idees del que podries haver imaginat! Base: ecoturisme. Així que treballant d’acord amb els criteris de la Carta Europea de Turisme Sostenible, el Parc Natural de la Zona Volcànica ens acredita aquesta estada d’una setmana.

Tercer: la fase creativa és molt llaminera, però ara és quan ve la feina de debò. Fer un programa, calcular costos, definir públic i preu.

la-rectoria-workshopQuart: ara sí, ens llancem! Orgullosos de la feina en equip, estem preparats de presentar una experiència. Web, xarxes, difusió, boca orella, e-mails…

 

Ara és el moment de creuar els dits, i esperar que aquesta nova experiència gastronòmica que hem dissenyat amb tota la il·lusió i amb treball en equip al territori, agradi.

Eldelflower week

 

Jo no m’hi puc apuntar, però i tu? Més informació de l’estada

No es pot fer més comentaris