Resum

Del 2 al 5 de setembre de 2022

4 dies / 3 nits
Mínim: 2 persones

Preu:
250,00€ / persona
en habitació doble

Inclou:

3 nits d’allotjament i esmorzar en hotel d’entorn rural
Activitat guiada de senderisme al parc natural amb guia acreditat
Activitat guiades de papallones, ocells i rastres de parc natural
Informació per a les rutes autoguiades a Santa Pau, la Vall d’Hostoles i Olot
Tot el material necessari per a la realització de les activitats

No inclou:
Sopars
Transport des del lloc d’origen a la Garrotxa i des de la Garrotxa al lloc d’origen

Descobreix els secrets del paisatge

Admira fins a 10 volcans en una ruta matinal de senderisme

Gaudeix al teu aire de les viles medievals

Coneix la diversitat de papallones, ocells i la fauna de parc natural amb un guia especialista

El Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, entre la Costa Brava i les muntanyes de Pirineu, representa el millor exponent de paisatge volcànic de la península Ibèrica. Vols descobrir salts d’aigua entre rius de lava? Trobaràs verdes valls infinits i sinuosos camins per ser descoberts a pas tranquil. El plaer dels sentits: descobrir petits pobles que t’acullen amb la seva deliciosa gastronomia de producte local. Descobreix els secrets del paisatge.

Compromís ecoturista
Amb aquesta proposta, col·laborem amb la Institució Catalana d’Història Natural, per a l’estudi i divulgació de el patrimoni natural, concretament el grup d’estudi de papallones diürnes.
Complim amb el compromís de registrar i comunicar a el Parc Natural els albiraments de fauna i flora realitzats.
Compromisos reconeguts per la Carta Europea de Turisme Sostenible

Aquesta proposta ha estat creada en col·laboració amb el Club d’Ecoturisme a Espanya, formant part del Catálogo Escapadas 2021, Vive la naturaleza.

reserva-online

Symbols Info

Mapa Catalunya Hipso bo

borders-straight

Programa:

DIA 1
Arribada a l’hotel rural a Olot i instal·lació: petit hotel rural amb encant. Lliurament de material informatiu sobre la zona i visita interactiva a el Museu dels Volcans d’Olot.

DIA 2
Esmorzar a l’allotjament.
Al matí, ruta de senderisme circular per descobrir el cor del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa amb guia: 10 volcans en un paisatge fantàstic. Entrarem en un cràter i caminarem sobre rius de lava, a l’ombra d’una fageda misteriosa.
A la tarda, ruta autoguiada per descobrir la vila medieval de Santa Pau i degustar els famosos fesols de Santa Pau.

DIA 3
Esmorzar a l’allotjament.
Al matí, activitat per conèixer les papallones de el parc natural amb un guia especialista. A la Garrotxa comptem amb més de 150 espècies diferents. Aprendrem a identificar algunes d’elles, i ens mourem pels hàbitats més diversos per trobar-les.
A la tarda, ruta autoguiada per descobrir la Vall d’Hostoles, amb alguns dels millors llocs per donar-se un bany en una piscina natural.

DIA 4
Esmorzar a l’allotjament.
Al matí, activitat per conèixer les ocells de parc natural. El nostre guia ens portarà a conèixer diferents tipus de cant en un entorn d’aiguamolls amb especial encant. Plomes i nius ens donaran les pistes de l’avifauna de la zona.
A la tarda, ruta autoguiada per descobrir la ciutat d’Olot. Són quatre els volcans que trobem a Olot, i un d’ells ens permet pujar a al cràter i tenir una vista de 360º sobre la zona.

DIA 5
Esmorzar a l’allotjament.
Al matí, activitat guiada de rastres. Amb aquesta activitat investigarem els rastres i senyals que ens deixen els animals de la Garrotxa. Descobrirem qui són, per on han passat, què han fet, què han menjat, on viuen o què busquen.