Resum

Del 12 al 15 d’agost de 2022

4 dies / 3 nits
Mínim: 2 persones

Preu:
369,00€ / persona
en habitació doble

Inclou:

3 nits d’allotjament i esmorzar en hotel d’entorn rural
Joc de descoberta del volcà
Ruta en bicicleta
Circuit d’orientació guiat
Activitat de barrancs amb guia especializat
Activitat de marxa nòrdica amb guia especializat
Activitat joc de pistes
Tot el material necessari per la realització de las activitats

No inclou:
Sopars
Transport des del lloc d’origen a la Garrotxa i des de la Garrotxa al lloc d’origen

Gaudeix de la vall més fèrtil de la regió amb bicicleta

Aprèn a orientar-te en un parc protegit

Descobreix rius d’aigües verd maragda en una activitat d’iniciació al barranquisme

Realitza una original activitat d’iniciació a la marxa nòrdica, entre salts d’aigua

Banya’t en els millors salts d’aigua de la regió

El Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, entre la Costa Brava i les muntanyes de Pirineu, representa el millor exponent de paisatge volcànic de la península Ibèrica. Vols descobrir salts d’aigua entre rius de lava? Trobaràs verdes valls infinits i sinuosos camins per ser descoberts a pas tranquil. El plaer dels sentits: descobrir petits pobles que t’acullen amb la seva deliciosa gastronomia de producte local. Descobreix els secrets del paisatge.

Compromís ecoturista
Amb aquesta proposta col·laborem en el compromís amb el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa per promoure la desestacionalització de les zones més sensibles i freqüentades i promoure un desenvolupament equilibrat del territori amb activitats i serveis en tots els municipis amb compromisos de sostenibilitat turística

Aquesta proposta ha estat creada en col·laboració amb el Club d’Ecoturisme a Espanya, formant part del Catálogo Escapadas 2021, Vive la naturaleza.

reserva-online

Symbols Info

Mapa Catalunya Hipso bo

borders-straight

Programa:

DIA 1

Arribada a l’allotjament a la Vall d’en Bas i instal·lació.
Reunió per al lliurament de material informatiu i joc per descobrir el volcà Montsacopa.

DIA 2 

Després de l’esmorzar ens espera una ruta guiada en bicicleta per descobrir la Vall d’en Bas, la més fèrtil de la regió. Entre camps de blat de moro, descobrirem una cooperativa on degustar els magnífics productes locals. Una parada al poble del Mallol, foto idíl·lica que amaga moltes històries.

A la tarda ens desplaçarem a Hostalets d’en Bas, on iniciarem el circuit d’orientació: mapa, brúixola i molt treball en equip seran els nostres aliats. 

DIA 3 

Aquest matí ens espera el riu Gurn i una activitat de barranquisme. Els nostres guies especialistes ens donaran el material necessari i ens portaran per aigües verdes maragda, on ens iniciarem en la tècnica de ràpel i fins i tot farem alguns salts. No només ens banyarem, sinó que baixarem per algun tobogan natural.

Tarda de relax: la piscina de l’hotel us espera per recuperar forces. 

DIA 4

Una nova activitat aquest matí: iniciació a la marxa nòrdica amb un guia especialitzat. La ruta connectarà diferents gorgs i salts d’aigua naturals formats per rius de lava. Descobrirem la interessant història de la vall a través dels seus paisatges. Un bany molt especial ens espera a la fi de el camí.

Tarda al teu aire, amb propostes per a banyar-se als millors salts d’aigua de la regió

DIA 5

El darrer matí del viatge descobrireu el paisatge medieval de Sant Joan les Fonts a través d’un joc de pistes: el castell medieval, monestirs i salts d’aigua sobre rius de lava. Les roques volcàniques ens mostraran un paisatge únic, on ens podem refrescar tranquil·lament a la vora del riu Fluvià.

Retorn a casa.