Resum

Del 28 al 31 d’octubre de 2022

4 dies / 3 nits
Mínim: 2 persones

Preu:
430,00€ / persona
en habitació doble

Inclou:

3 nits d’allotjament en mitja pensió
3 rutes de senderisme amb guia oficial
Opcional: vol en globus

No inclou:
Transport des del lloc d’origen a la Garrotxa i des de la Garrotxa al lloc d’origen

Camina i sorprèn-te amb un paisatge de volcans des dels millors miradors de la zona

Visita pobles medievals i ermites recòndites, trasllada’t a una altra època

T’oferim opcionalment una experiència única: sobrevolar la zona volcànica en globus aerostàtic

El Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, entre la Costa Brava i les muntanyes de Pirineu, representa el millor exponent de paisatge volcànic de la península Ibèrica. Aquest parc natural és un lloc privilegiat per la gran varietat d’ecosistemes: boscos de faigs, de roures i d’alzines, valls agrícoles i prats ben conservats. Tot això en un paisatge volcànic de més de 40 volcans que el converteixen en el paradís per als amants de la natura.

Compromís ecoturista
Amb aquesta proposta col·laborem en el compromís amb el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa per promoure la desestacionalització de les zones més sensibles i freqüentades i promoure un desenvolupament equilibrat del territori amb activitats i serveis en tots els municipis amb compromisos de sostenibilitat turística. Compromisos reconeguts per la Carta Europea de Turisme Sostenible.

Aquesta proposta ha estat creada en col·laboració amb el Club d’Ecoturisme a Espanya, formant part del Catálogo Escapadas 2021, Vive la naturaleza.

reserva-online

Symbols Info

Mapa Catalunya Hipso bo

borders-straight

Programa:

DIA 1
Arribada a l’allotjament: casa rural a Sant Feliu de Pallerols i instal·lació. Lliurament de material informatiu sobre la zona i benvinguda.
Sopar de producte local a l’allotjament.

DIA 2
Esmorzar a l’allotjament.
Ruta de senderisme circular amb guia acreditat per arribar a un dels millors miradors sobre la Vall d’Hostoles: el Santuari de la Salut. La ruta ens farà descobrir racons fotogènics i prats vitals. Descens tranquil a través d’una fageda, per arribar al nucli medieval de Sant Feliu de Pallerols. Una visita tranquil·la ens farà descobrir la història d’aquesta vila amb el seu entorn.
Sopar de producte local en l’allotjament.

DIA 3
Esmorzar a l’allotjament.
Ruta de senderisme amb guia acreditat des del petit poble de Sant Iscle de Colltort, per arribar al Castell on tindrem les millors vistes sobre el cor de Parc Natural de la Zona Volcànica. Entre fagedes màgiques i senders volcànics, arribarem a la vall de Santa Pau. Entre muralles medievals, podrem descansar i degustar els famosos fesols de Santa Pau.
Desplaçament fins a l’allotjament.
Sopar de producte local en l’allotjament.

DIA 4
Esmorzar a l’allotjament.
Ruta de senderisme circular amb guia acreditat des de la reserva natural dels aiguamolls de la Moixina fins a la magnífica vall del Corb. Ja a la vall, descobrirem unes ermites romàniques recòndites, d’on no podrem marxar sense una fotografia intentant captar aquest racó màgic. De tornada al punt de partida, el nostre sender s’endinsa en el Fageda d’en Jordà, el bosc més famós de la comarca.