Trescàlia som una agència de viatges, de natura i  senderisme de la Garrotxa, fent el que ens apassiona: guiar-te per paisatges natural espectaculars.

Trescalia agencia de viatges i senderisme from BethCobo

 

Beth Cobofundadora i guia de natura

Al·lòctona… però una enamorada de la Garrotxa. Trepitjar el territori fent de guia amb gent d’arreu del món és la seva passió: estades adaptades a les necessitats dels viatgers són la seva especialitat. L’entusiasme en tot allò que fa encomana la resta de l’equip.  És una naturalista 2.0 :  la podeu trobar amb una llibreta, un salabret i una càmera al camp, o en alguna xarxa social penjant fotos i comentaris del darrer bimbo.
beth@trescalia.com

 


Mike Lockwood – guia de natura i senderisme

Anglès de naixement, però garrotxí d’adopció, Mike treballa des de fa més de 20 anys com a guia de natura i de senderisme. Coneix els camins de la comarca i la seva flora i fauna com ningú,  i disfruta sobretot ensenyant-los als que vénen de fora amb ganes d’aprendre. Aus, papallones, flors, libèl·lules, … per a Mike tota la natura és digna d’estudi, ja que en aquest món està tot absolutament lligat.

 

David Gimeno – guia de senderisme, programes educatius i natura

Guia de muntanya i educador ambiental, garrotxí d’adopció amb 30 anys recorrent valls i cims d’una comarca plena de contrastos. Tocat d’un privilegi que hem de conservar per les generacions futures: acompanyar grups reduïts de persones per sentir la pulsió de la natura a través de l’observació atenta, la capacitat de sorprendre’ns i l’esforç físic moderat.

 

Jordi Joan Esquerda – guia de senderisme, programes educatius i natura

En Jordi va viure 15 anys a Anglaterra i Irlanda i ha viatjat arreu del món. Té la certificació de guia en diversos parcs naturals catalans on es guia d’excursionisme i natura, també ha guiat grups a El Camino. Treballa amb biòlegs i experts mediambientals en programes d’investigació de natura al Pirineu, aquest estudi li permet seguir aprenent i per tant transmetre els seus coneixements a d’altres persones. Li encanten les papallones, els viatges, la fotografia i les cultures del món i se sent privilegiat de treballar a l’aire lliure en contacte amb la natura.

 

Romero Roig – guia de senderisme, programes educatius i natura

Biòleg, educador i guia de natura, volta per la Garrotxa des de fa més de deu anys. Tot i especialitzar-se en ecologia de rius, sempre ha obert a perspectives més diverses en la seva mirada a la natura i el territori: fauna, senderisme, rastres, geologia, flora, història, cultura, consciència… i això és el que li agrada compartir, des de la seva pròpia emoció, avivant el vincle entre les persones i la natura.

 

Jordi Artola – fundador, guia de natura i senderisme

Autòcton de la Garrotxa, nascut a Olot. Biòleg d’estudis, naturalista per convicció. Una llarga experiència en guiatges de natura i coneixement del territori, el millor guia per confeccionar estades: sensacions a la natura.  El podeu trobar qualsevol dia en una cursa de muntanya, amb un salabret darrera una papallona o cercant algun insecte sota una pedra o una soca.

 

borders-straight

T’ho organitzem tot (activitats, allotjament, restauració i transfers) per a que no t’hagis de preocupar de res!